Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Skadeverksted

Nå har alle Møller Bil forhandlere i Norge fått et felles kundesenter på skade. Uansett hvor i landet du er,  kan du ringe Møller Bil Skadesenter på 915 04 490. De vil rute deg riktig til din lokale forhandler. 
Registrer din skade og bestill time i vår digitale verkstedbestilling Bilhold her

Registrer din skade og bestill time i vår digitale verkstedbestilling Bilhold her

Bestill

MB Skadeverksted

Skadespesialist

Skadespesialiststempelet er en kvalitetsstandard for skadereparasjon av våre bilmodeller. For å kunne bruke denne merkevaren må skade- og lakkverkstedene dokumentere en høy kvalitet og standard. Les mer om kvalitetsstempelet her.

Skadespesialist logo


Fordeler ved å oppsøke et Volkswagen skadeverksted

Du kan føle deg trygg når du leverer bilen til et av våre skadeverksteder. Norge er et av foregangslandene innen skadereparasjon og har videreutviklet og økt kriteriene for Volkswagen Skadespesialist i tett samarbeid med Volkswagen AG

Fordeler ved å oppsøke et Volkswagen skadeverksted

  • Dokumentert kvalitetssikring av skadeprosessen med bilder og tekst.
  • Høye krav til kurs og kompetanse. Alle skadespesialister er forpliktet til å kurse seg på eksisterende og nye bilmodeller.
  • Kun bruk av verktøy og utstyr godkjent av Volkswagen AG.
  • Strenge krav til helse, miljø og sikkerhet.
  • Vi tar alle type skader. Ingen skader er for store eller små.

Sikre bilskadereparasjoner - les mer om hva Norges bilbransjeforbund sier her

Arbeidet med å sikre bilskadereparasjoner skal sikre at bilenes originale sikkerhet ivaretas i forbindelse med reparasjoner. Bilprodusentene har utarbeidet teknisk informasjon og reparasjonsmanualer. Det er viktig at bilverkstedene følger kravene om å etterleve produsentens anvisninger, og at bileier er bevisst på å benytte bilverksteder som tilfredsstiller dette.